Сучасний лазертаг – це напевно єдина реальна гра, яка дозволяє відчути себе частиною віртуальної реальності, де гравці можуть стати героями своїх пригод. Вони можуть виконувати завдання та відчувати емоції, які неможливо отримати при будь яких інших розвагах.

В Україні, на жаль, більшість лазертаг-клубів проводять ігри без використання сценаріїв та додаткових пристроїв. Це означає, що гравці просто стріляють по один одному без якого-небудь особливого сюжету чи цікавих елементів гри. Такий підхід може створювати враження, що лазертаг є нудним та нецікавим видом розваги. Саме з цього приводу багато хто не має бажання грати знову. 

Парк Форпост – це єдиний парк розваг, який використовує можливості гри в лазертаг на 100%. Використання сценаріїв та допоміжних пристроїв, таких як контрольні точки, електронні бази, бонусні точки, цифрові прапори та бомба, додають унікальні елементи в гру, збільшуючи можливості для створення різноманітних сценаріїв на будь-який смак.

Сценарії в лазертагу використовуються для створення захоплюючих ігрових ситуацій, додавання викликів та цікавих завдань для гравців. Наприклад, в сценаріях можуть бути включені місії з рятування, захисту чи захоплення території(будівлі) або додавання в гру зомбі і вампірів,  медиків та інших персонажів, можливість обирати зброю: снайперська гвинтівка, гранатомет, пістолет. Все це робить гру більш різноманітною та захоплюючою.

Лазертаг - гра нового поколінняЛазертаг – гра нового покоління

Використання унікальних сценаріїв та додаткових пристроїв в нашому парку додає нові рівні складності та взаємодії. Це робить лазертаг більш захоплюючим та цікавим для гравців різного віку –  особливо дітям, яких зараз важко чимось здивувати. 

У парку Форпост використовується звуковий супровід для гри, включаючи музику та озвучування ігрового процесу та команд(підказок), що поглиблює занурення у процес і  інтерактивність гри. Гравці не просто бігають не розуміючи, що коїться, а завжди у курсі того, яка команда зараз перемагає, скільки часу залишилось до закінчення раунду, що потрібно зробити у даний момент, щоб поповнити боєкомплект і т.і.

Таке обладнання та загальний підхід до проведення проведення гри є унікальними і доступними тільки у нашому парку, що робить його особливим місцем для гри. 

Розуміючи, наскільки важливо, щоб діти отримували максимум задоволення та емоцій від гри в лазертаг, ми приклали максимум зусиль, щоб створити особливу атмосферу, яка повністю занурює учасників в ігровий процес та дарує неймовірні враження.

Додаткове обладнання “Shock Fight” привносить багато різноманітності до гри у лазертаг та дозволяє отримати враження, подібні до тих, що можна відчути під час гри у пейнтбол. 

Основна різниця гри з “Shock Fight” від звичайного лазертагу полягає у використанні браслета з електричним імпульсом, що дозволяє гравцям відчути фізичний контакт з грою. Коли гравець отримує влучання, він відчуває короткочасну вібрацію та електричний імпульс, що додає адреналіну та посилює враження від гри. Цей ефект подібний до відчуття, яке можна отримати під час гри у пейнтбол, коли у гравця влучає  кулька з фарбою. Гра отримує додаткову емоційну напругу та вимагає більш складних рішень, які потрібно приймати в режимі реального часу. При цьому, це цілком беспечно. Імпульс можно замінити тільки на вібрацію або виставити рівень потужності від 1 до 5. Де 1 можно порівнювати з легким пощипуванням, а 5 з влучанням пейнтьольної кульки, але без будь яких слідів. Грати з Shock Fight браслетом можно з 16 років.

І все це було б неможливим без використання сучасного обладнання від світового виробника Netronic, яке надійно працює без збоїв та забезпечує унікальні можливості для проведення гри. 

Компанія NETRONIC славиться своїми інноваціями в галузі лазертагу та постійно впроваджує нові технології, які раніше не використовувались. Наприклад, ефект імпульсної віддачі у лазертаг бластерах, який приголомшив відвідувачів выставки IAPPA EXPO у 2018 році. З ним гравці відчувають реалістичні поштовхи та рухи у бластері під час вистрілів, що підвищує занурення в ігровий процес та додає більшого реалізму.

NETRONIC першими розробили та почали використовувати програмне забезпечення, яке дозволяє операторам керувати ігровими сеансами та відстежувати повну статистику гри. Це включає дані про кількість вистрілів, попадання, ефективності гравців і багато іншого. Оператори можуть керувати грою та налаштовувати різні параметри зі зручного планшету або смартфону.

Компанія успішно впроваджує технологію розширеної реальності в своє лазертаг обладнання. Це дозволяє гравцям бачити віртуальні об’єкти та ефекти в реальному світі під час гри, створюючи незабутній імерсивний досвід. 

Саме тому це обладнання використовують лазертаг-клуби у 56 країнах світу, таких як Сполучені Штати Америки, Канада, Великобританія, Німеччина, Франція, Іспанія, Італія, Польща, Японія, Корея та навіть Нова Зеландія. 

NETRONIC продовжує піонерську роботу в галузі лазертагу та постійно впроваджує нові технології, щоб зробити гру більш захоплюючою, реалістичною та емоційно насиченою для гравців. Ці інноваційні рішення додають нові можливості та виміри до світу лазертагу, в які ви вже зараз можете поринути у нашому парку.

Лазертаг в парку Форпост –  це без перебільшення унікальні емоції та глибоке занурення в ігрову атмосферу, можливість стати героями власних історій і переживати пригоди, які хочеться потворювати знову і знов. 

Діти отримують можливість пережити ігрову атмосферу(як у комп’ютерної грі) на повну потужність, що надає їм неймовірні враження та наповнює бажанням грати без зупинки, забуваючи про час та все навколо.

На сьогоднішній день можно сміливо сказати, що пограти у лазертаг з використанням найсучасніших технологій, обладнання та принципів проведення гри в Україні можно лише в одному місці. І це парк Форпост!