Поєднати незабутній активний відпочинок та вишукане застілля в ресторані – це завдання на вищому рівні. І ми його виконали на відмінно!

Як часто вам доводилося обирати між активним відпочинком та розкішним банкетом в стильному ресторані? Здається, це завдання під силу лише справжнім чарівникам. Однак ми гордо оголошуємо: ми можемо забезпечити вам обидві опції в одному місці!

Наш парк активного відпочинку – це місце, де ви отримаєте порцію адреналіну та надзвичайних емоцій від гри у пейнтбол та лазертаг! У нашому парку є сім унікальних пейнтбольних майданчиків та дванадцять затишних зон для відпочинку з бесідками та мангалами. Тут, серед природи, ми створили ідеальну атмосферу для насолоди відпочинком з вашою командою. Ніби ви опинились десь далеко в лісі, подалеку від цивілізації, а насправді, ви усього в 10 хвилинах від центру міста!


Але ось новина, що робить нас ще більш винятковими: ми розпочали співпрацю з рестораном “Парк Клуб”, який розсташований у 2 хвилинах від нас. Тепер, завдяки цій чудовій співпраці, ви можете замовити комплексний корпоратив, де ваша команда матиме можливість спробувати себе в пейнтболі або лазертагу, зміцнити сплотність на тімбілдингу та, звісно, завершити подію банкетом у ресторані “Парк Клуб”.


Ця пропозиція особливо актуальна в холодну пору року, коли після активних ігор ви маєте можливість розслабитися та відпочити в затишних стінах ресторану, де професійні шеф-кухарі та персонал зроблять ваше свято найсмачнішим та найзатишнішим.

Все це розташовано лише за кілька хвилин від центру міста, поруч із станцією метро “Турбоатом”. Великий досвід у проведенні пейнтбольних турнірів, професійні інструктори та затишок ресторану “Парк” зроблять ваш корпоратив незабутнім та захоплюючим!

Не втрачайте можливості подарувати своєму колективу неперевершену командну подію та надзвичайний відпочинок у форматі “від дій до відпочинку” в одному з найкращих місць нашого міста!

Чи то мала компанія з 6 чоловік, чи велика корпорація з 100 учасників – ми готові розглянути будь-які індивідуальні потреби і надати вам найкращі варіанти для проведення вашого корпоративу. Зв’яжіться з нами за будь-яким зручним способом, і ми відповімо на всі ваші запитання та надамо детальну інформацію стосовно проведення вашого відпочинку